skip to Main Content

In samenwerking met Natuurmuseum Fryslân

Stel je voor… je bent giftig. Hoe zou dat zijn? En hoe zou dat er uit zien? Hoe zou jij je prooi verleiden en te pakken nemen? En waarmee?

Na het bezoeken van de tentoonstelling GIF in het Natuurmuseum Fryslân weet je heel veel over giftige dieren en planten. En je fantasie is al aan het werk… hoe zou het zijn om zo’n giftig dier te zijn of te worden? Wat zou je allemaal kunnen doen? En hoe wil je er uit zien? Opvallend of juist niet…?

In de schoolvakanties in 2020 kun je na het bezoeken van de tentoonstelling, aanschuiven bij mijn workshop Maak jezelf Giftig! Tijdens de workshop ga je zelf een giftig lichaamsdeel maken. Voor jezelf of iemand anders. Een stekel, een angel, een tong, iets op je hoofd of aan je been, of iets heel anders. Je kunt hierbij gebruik maken van de aanwezige, verzamelde, ‘giftige’ materialen.

Kom je met je schoolklas naar de tentoonstelling GIF? Dan kom ik graag na je bezoek bij jou op school om deze workshop te geven. Voor meer informatie kun je contact met me opnemen via de contactpagina.

Updates en meer informatie over de tentoonstelling GIF en de workshop Maak jezelf Giftig! kun je vinden op deze pagina en op: www.natuurmuseumfryslan.nl

Voorbeelden voorjaarsvakantie 2020

Back To Top