skip to Main Content

In je dromen is alles mogelijk! Vang ze met je zelfgemaakte dromenvanger

In deze workshop ga je aan de slag met vondsten, natuurlijke materialen in combinatie met garens, kralen en veren. Zo creëer je je eigen natuurlijke dromenvanger om je mooiste dromen te bewaren. Je bepaalt zelf de vorm, de kleur en het materiaal. Zo wordt het altijd een unieke en persoonlijke dromenvanger. Ik zorg voor materialen en help je met de technische handelingen.

Om je dromenvanger een persoonlijk tintje te geven kun je ook zelf iets meenemen wat je mooi vindt om te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld stof, een mooie bol wol in je lievelingskleur, een veer, (edel-)steen, een foto, of iets anders wat voor jou speciaal is.

Deze workshop is natuurlijk ook erg leuk om met een groep kinderen te doen. Daarom voor hen een speciale prijs van €15, – per persoon, inclusief materiaal.

In mijn heerlijke ruimte in de DOAS aan de Cornelis Trooststraat 48 in Leeuwarden, is het goed mogelijk om de 1,5 meter afstand te houden. Er is genoeg ruimte om te ontvangen, te ont-moeten, te verbinden. En, natuurlijk om ontspannen creatief bezig te zijn!

Voorlopig hanteer ik een maximum van 5 personen en maximaal 8 kinderen tot 12 jaar. De kosten zijn per persoon, inclusief materiaal. Ik zorg voor koffie, thee, limonade en wat lekkers.

Wil je liever op een ander moment een workshop volgen, neem dan even contact met me op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Ook voor andere vragen of aanmelden kun je het contactformulier gebruiken.

35 (va 16 jr)
15 (tot 16 jr)

Inspiratie

Back To Top