skip to Main Content

Welkom in mijn atelier in de DOAS, De Oude Ambachtschool te Leeuwarden. In dit atelier kan ik heerlijk werken en het geeft me de ruimte en mogelijkheden om workshops te geven. De workshop ‘Verbinden met de natuur’ zorgt ervoor dat je op je gevoel gaat werken, met een heel persoonlijk resultaat.

Kom een gezellige ochtend of middag langs en ga aan de slag met mooie, natuurlijke materialen, al dan niet zelf gevonden.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Data

Vanaf augustus 2020 kun je iedere eerste vrijdag of zaterdag van de maand een workshop ‘Verbinden met de natuur’ bij me volgen.

2020

  • vrijdag 6 november
  • zaterdag 7 november (vol)
  • vrijdag 4 december

2021

  • zaterdag 9 januari (vol)
  • vrijdag 5 en zaterdag 6 februari
  • vrijdag 5 en zaterdag 6 maart
  • vrijdag 2 en zaterdag 3 april
  • zaterdag 1 mei

Tijd: 10.00 – 12.30 uur

Heb je vragen of wil je een andere datum of ander tijdstip voor een workshop vastleggen? Neem dan contact op via het contactformulier of via info@gea-boschma.nl

Tot binnenkort!

Tips en kosten

Ga op zoek naar iets persoonlijks wat je kunt verwerken in je object. Dit kun je buiten, in de natuur vinden of gewoon thuis. Bijvoorbeeld een mooie vondst uit het bos of je tuin. Kijk ook eens in je kledingkast, misschien hangt er wel een kledingstuk wat je nooit meer draagt en toch zonde vindt om weg te gooien….

Voorlopig hou ik een maximum van 4 personen per workshop aan. Er is genoeg ruimte in mijn atelier om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Uiteraard zorg ik voor een schone werkplek en desinfectie.

De kosten zijn €35,- per persoon, inclusief materiaal.

Ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Zaterdag 22 t/m 29 augustus 2020 ben ik met de workshop ‘Weven met de natuur’ te vinden op dit ontspannen festival op het terrein van Ecolonie, Frankrijk. Je kunt de workshop op 2 manieren volgen; een korte versie van 2 uren en een verdiepende van 2 x 2 uren.

Heb je je ingeschreven voor deze workshop, dan kun je voordat je afreist naar Frankrijk eens om je heen kijken naar wat je wilt verwerken in je werk. Om het nog meer een souvenir van het festival te laten worden kun je bij aankomst op het festivalterrein ook rondkijken naar iets bijzonders. Een tak, veer, blad, bloem, of iets heel anders…. misschien zit er wel wat moois in je koffer?

Heb je je ingeschreven voor de verdiepende workshop, dan kun je tussen de 2 sessies door nog op zoek gaan naar iets moois.

http://www.eigentijdsfestival.nl/programma/2037-weven-met-de-natuur

Back To Top