skip to Main Content

Welkom in mijn atelier in de DOAS, De Oude Ambachtschool te Leeuwarden. In dit atelier kan ik heerlijk werken en het geeft me de ruimte en mogelijkheden om workshops te geven. De workshop ‘Verbinden met de natuur’ zorgt ervoor dat je op je gevoel gaat werken, met een heel persoonlijk resultaat. Tijdens de workshop ‘Dromenvangen met de natuur’ maak je je eigen dromenvanger van natuurlijke materialen, zodat je je mooie en bijzondere dromen kunt bewaren.

Kom een gezellige ochtend of middag langs en ga aan de slag met mooie, natuurlijke materialen, al dan niet zelf gevonden.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Dromenvangen met de natuur

Vanaf nu kun je de workshop ‘Dromenvangen met de natuur’ bij me volgen. Deze workshop is voor zowel volwassenen als voor kinderen geschikt.

2021:

 • woensdag 19 mei
 • woensdag 26 mei
 • woensdag 09 juni
 • woensdag 23 juni
 • woensdag 07 juli

Tijd: 14.00 – 16.30 uur

Heb je vragen of wil je een andere datum of ander tijdstip voor een workshop vastleggen? Neem dan contact op via het contactformulier of via info@gea-boschma.nl

Tot binnenkort!

Tips en kosten

Ga op zoek naar iets persoonlijks wat je kunt verwerken in je object. Dit kun je buiten, in de natuur vinden of gewoon thuis. Bijvoorbeeld een mooie vondst uit het bos of je tuin. Kijk ook eens in je kledingkast, misschien hangt er wel een kledingstuk wat je nooit meer draagt en toch zonde vindt om weg te gooien….

Voorlopig hou ik een maximum van 4 personen per workshop aan (voor kinderen t/m 12 jaar geldt deze regel niet en hanteer ik een maximum van 8 kinderen bij de workshop Dromenvangen). Er is genoeg ruimte in mijn atelier om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Uiteraard zorg ik voor een schone werkplek en desinfectie.

De kosten zijn €35,- per persoon, inclusief materiaal.  Voor de workshop Dromenvangen geldt: ben je jonger dan 16 jaar dan betaal je €15,- per persoon, inclusief materiaal.

Ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Verbinden met de natuur

Iedere eerste vrijdag of zaterdag van de maand kun je een workshop ‘Verbinden met de natuur’ bij me volgen. Deze workshop is alleen voor volwassenen.

2021:

 • zaterdag 01 mei
 • vrijdag 14 en zaterdag 15 mei
 • zaterdag 22 mei (vol)
 • vrijdag 28 en zaterdag 29 mei
 • zaterdag 05 juni
 • zaterdag 19 juni

Tijd: 10.00 – 12.30 uur

Heb je vragen of wil je een andere datum of ander tijdstip voor een workshop vastleggen? Neem dan contact op via het contactformulier of via info@gea-boschma.nl

Tot binnenkort!

Zaterdag 26 juni t/m 2 juli 2021 ben ik met de workshops ‘Verbinden met de natuur’ en ‘Dromenvangen met de natuur’ te vinden op dit ontspannen festival op het terrein van Ecolonie, Frankrijk. Je kunt de workshop ‘Verbinden met de natuur’ op 2 manieren volgen; een korte versie van 2 uren en een verdiepende van 2 x 2 uren. De workshop ‘Dromenvangen met de natuur’ duurt standaard 2 x 2 uren.

Heb je je ingeschreven voor deze workshop, dan kun je voordat je afreist naar Frankrijk eens om je heen kijken naar wat je wilt verwerken in je werk. Om het nog meer een souvenir van het festival te laten worden kun je bij aankomst op het festivalterrein ook rondkijken naar iets bijzonders. Een tak, veer, blad, bloem, of iets heel anders…. misschien zit er wel wat moois in je koffer?

Heb je je ingeschreven voor de verdiepende workshop, dan kun je tussen de 2 sessies door nog op zoek gaan naar iets moois.

http://www.eigentijdsfestival.nl/programma/2037-verbinden-met-de-natuur

http://www.eigentijdsfestival.nl/programma/2085-dromenvangen-met-de-natuur

Back To Top