skip to Main Content

Welkom in mijn atelier in de DOAS, De Oude Ambachtschool te Leeuwarden. In dit atelier kan ik heerlijk werken en het geeft me de ruimte en mogelijkheden om workshops te geven. De workshop ‘Verbinden met de natuur’ zorgt ervoor dat je op je gevoel gaat werken, met een heel persoonlijk resultaat. Tijdens de workshop ‘Dromenvangen met de natuur’ maak je je eigen dromenvanger van natuurlijke materialen, zodat je je mooie en bijzondere dromen kunt bewaren. NIEUW… is de cursus ‘(Her-)Ontdek je creativiteit’, een laagdrempelige serie lessen, waarin je met eenvoudige technieken je creativiteit een boost geeft.

Kom een gezellige ochtend, middag of avond langs en ga aan de slag met mooie, natuurlijke materialen, al dan niet zelf gevonden.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Mijn aanbod is ook te vinden via Kunstkade, zie ook onderstaand filmpje:

https://youtu.be/91hYP7SznOA

Een nieuwe workshop! Een nieuwe samenwerking!

Samen met eigenheids-deskundige Amanda de Voogd leer ik je Diepzielduiken.

Wil je de taal van jouw gedoe leren verstaan?

Pijn en gedoe zijn meer dan dat. Het draagt een persoonlijke boodschap in zich. Maar wanneer we ons ermee vereenzelvigen, voelen we alleen maar gedoe, gemis, kwaadheid, verdriet, gevoelens van rouw, oftewel afgescheidenheid.

Zoals Einstein al zei: ‘je kunt een probleem niet oplossen op hetzelfde niveau als het is ontstaan.’

Problemen ontstaan door de manier waarop wij de verhalen in ons hoofd wegzetten. Hoe wij er energie aan geven. Ja, echt. Wij lijden doordat wij onszelf vertellen dat het niet zo hoort. Dat het goed of fout is. Te vroeg of te laat is. Dat doet ons hoofd voor ons. Maar wij zijn meer dan ons hoofd. Wij hebben ook andere bewustzijnsniveaus tot onze beschikking. Er is dus nog een heel andere manier ons te verhouden tot gedoe of pijn. Er zit zoveel liefde in alles wat ons overkomt. Maar we voelen het niet, omdat we ervan weg willen.

Daarom leren wij jouw diepzielduiken. Daarbij duik je in de ervaring en leer je het achterliggende verhaal zien.

Een levensreis bestaat uit ervaringen. Deze zijn essentieel om te groeien. Daar zit een bedoeling achter. Deze leren zien, zet alles in een ander daglicht.  Na deze workshop kun je ’t niet niet meer zien. Het is alsof je een jas hebt uitgedaan. Je neemt met meer gemak intuïtieve besluiten – met de kracht van hoofd & hart.

Zou je beter willen begrijpen welk verhaal je leeft? Milder worden door je belangrijkste waarden in jezelf te ontmoeten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  • Eigenheids-deskundige Amanda gaat ’s ochtends samen met jullie op mini-pelgrimage om zo een stukje levensverhaal te ontrafelen.
  • Dan is er lunch. Vervolgens wandelen/fietsen jullie naar mijn atelier. Deels in stilte.
  • In mijn atelier begeleid ik jullie tijdens het middagdeel -waarbij je jouw levensreis vormgeeft tot een Scharnierend Verhaal.
  • We sluiten af met een vuurceremonie, waar we onder het genot van een kom soep de dag nog eens doornemen en je dat wat je achter je wilt laten in het vuur kunt doen.

Data

Iedere eerste woensdag in de maand van 9.30 – 19.30 uur:

1 juni, 6 juli, 3 augustus, 7 september, 5 oktober, 2 november, 7 december 2022

De kosten zijn 277 euro excl. btw

Voor vragen en aanmelding kun je het contactformulier gebruiken.

Dromenvangen

Tijdens deze workshop maak je je eigen dromenvanger met natuurlijke materialen in combinatie met garens, kralen en veren. Je kunt zelf een licht voorwerp of vondst meenemen om je dromenvanger een persoonlijk tintje te geven.

Deze workshop plan ik op afspraak, je stelt zelf een groepje samen en dan prikken we een datum wanneer het jou en mij het beste uitkomt.

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers. Voor vragen en aanmelden kun je contact opnemen via het contactformulier of via info@gea-boschma.nl

Tot binnenkort!

Verbinden met de natuur

Ook in het nieuwe seizoen kun je de workshop ‘Verbinden met de natuur’ bij me volgen. Tijdens deze fijne workshop maak je je eigen (wand-) object, door te weven met verschillenden materialen. Ik heb veel materialen, zoals garens, touw, veren, takken, papier, waarmee je aan de slag kunt. Je mag zelf ook iets meenemen, bijvoorbeeld een bol wol, een foto, (oud) kledingstuk, een tak of stuk boomstronk, scherf of een ander (klein) voorwerp. Iets wat voor jou bijzonder is en je werk uniek maakt.

Geef je op voor:

Zaterdag 18 juni (10.00 – 12.30 uur)

Zaterdag 2 juli (10.00 – 12.30 uur)

Zaterdag 16 juli (10.00 – 12.30 uur)

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers. Voor vragen en aanmelden kun je contact opnemen via het contactformulier of via info@gea-boschma.nl

Tot binnenkort!

Tips en kosten

Ga op zoek naar iets persoonlijks wat je kunt verwerken in je object. Dit kun je buiten, in de natuur vinden of gewoon thuis. Bijvoorbeeld een mooie vondst uit het bos of je tuin. Kijk ook eens in je kledingkast, misschien hangt er wel een kledingstuk wat je nooit meer draagt en toch zonde vindt om weg te gooien….

De workshops gaan door bij minimaal 3 aanmeldingen.

De kosten zijn €33,- per persoon, inclusief materiaal.

Ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Tijdens een serie van 4 bijeenkomsten geef je je creativiteit een boost!

Prikkel je zintuigen en rek je grenzen op!

Gezelligheid, samenzijn en elkaar inspireren zijn de sleutelwoorden voor deze cursus. We gaan aan de slag met verschillende, eenvoudige technieken, zoals collage, verbinden en assemblage.  Iedere les start met een korte introductie over de techniek en ik vertel je over de toepassingen van de techniek in de kunstgeschiedenis.

Geef je op voor de dinsdag- of woensdag-groep

Data:

Dinsdag 7, 14, 21 en 28 juni (19 – 21.30 uur)

Woensdag 8, 15, 22 en 29 juni (19 – 21.30 uur)

Dinsdag 12, 19, 26 juli en 2 augustus (19 – 21.30 uur)

Woensdag 13, 20, 27 juli en 3 augustus (19 – 21.30 uur)

 

De kosten zijn €123,- per persoon, inclusief materiaal.

De cursus gaat door bij aanmelding vanaf 3 personen.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Tot binnenkort!

Back To Top