skip to Main Content

Welkom in mijn atelier in de DOAS, De Oude Ambachtschool te Leeuwarden. In dit atelier kan ik heerlijk werken en het geeft me de ruimte en mogelijkheden om workshops te geven. De workshop ‘Landschap in Textiel’ zorgt ervoor dat je op je gevoel gaat werken, met een heel persoonlijk resultaat. Tijdens de workshop ‘Dromenvangen met de natuur’ maak je je eigen dromenvanger van natuurlijke materialen, zodat je je mooie en bijzondere dromen kunt bewaren. De cursus ‘(Her-)Ontdek je creativiteit’ is een laagdrempelige serie lessen, waarin je met eenvoudige technieken je creativiteit een boost geeft. NIEUW… is de workshop DIEPZIELDUIKEN, waarin ik je samen met Amanda de Voogd meeneem op een mooie reis naar de diepere lagen van jezelf.

Kom een gezellige ochtend, middag of avond langs en ga aan de slag met mooie, natuurlijke materialen, al dan niet zelf gevonden.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Mijn aanbod is ook te vinden via Kunstkade, zie ook onderstaand filmpje:

https://youtu.be/91hYP7SznOA

V L I E L A N D

Ga je mee?

Ga je mee diepzieduiken?

Een dag voor jezelf, om dieper in je ziel te duiken. Wat leeft er en wat heb ik nodig?

Samen met Amanda de Voogd begeleid ik je deze dag. We duiken naar de diepte, we kijken en voelen en nemen alles wat er dan in en om ons heen speelt mee. De energie van het heerlijke eiland, van de groep… je komt immers niet voor niets samen.

Deze workshop helpt je om de rode draad te ontdekken van de verhalen die jij zelf vertelt. Zo kom je tot innerlijke inzichten en keuzes met hart en ziel.

De dag bestaat onder andere uit een deelcirkel, meditatie en activiteiten als wandelen over het prachtige eiland en het creatief vertalen van jouw diepzielduik. In het creatieve stuk neem ik je mee en ga je beeld geven aan je verhaal, aan je dag.  We maken een strandwandeling in stilte en daar kom je vondsten tegen, letterlijk en figuurlijk, die je gaat verwerken in een persoonlijk kunstwerk. Je gaat van binnen naar buiten… en weer van buiten naar binnen. Een mooie reis met een het eigen, uniek verslag. Ik zorg voor alle materialen en gereedschappen om je verhaal vorm te geven.

We zorgen natuurlijk ook voor de innerlijke mens, koffie, thee, lekkers… een lunch en warme hap.

Wat extra persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk; waar nodig springen we bij middels een gesprek of energetische healing. De avond is voor jezelf, om te ontspannen… te verwerken.

De volgende ochtend zetten we een ontbijt voor je klaar, waarna we afscheid nemen en je alle tijd nog hebt om van het eiland te genieten. Misschien neem je wel een duik in de Noordzee!

Datum: woensdag 16 november, start 11.00 uur (de boot vertrekt 09.05 uur uit Harlingen)

Kosten: 327,- (ex btw) – inclusief overnachting en alle maaltijden, exclusief bootticket.

Opgeven kan via het contactformulier.

Heb je nog vragen dan kun je ons ook telefonisch bereiken op Gea: 06-12859591 Amanda 06-24128136

Dromenvangen

Tijdens deze workshop maak je je eigen dromenvanger met natuurlijke materialen in combinatie met garens, kralen en veren. Je kunt zelf een licht voorwerp of vondst meenemen om je dromenvanger een persoonlijk tintje te geven.

Deze workshop plan ik op afspraak, je stelt zelf een groepje samen en dan prikken we een datum wanneer het jou en mij het beste uitkomt.

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers. Voor vragen en aanmelden kun je contact opnemen via het contactformulier of via info@gea-boschma.nl

Tot binnenkort!

Tips en kosten

Ga op zoek naar iets persoonlijks wat je kunt verwerken in je object. Dit kun je buiten, in de natuur vinden of gewoon thuis. Bijvoorbeeld een mooie vondst uit het bos of je tuin. Kijk ook eens in je kledingkast, misschien hangt er wel een kledingstuk wat je nooit meer draagt en toch zonde vindt om weg te gooien….

De workshops gaan door bij minimaal 3 aanmeldingen.

De kosten zijn €33,- per persoon, inclusief materiaal.

Ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Landschap in Textiel

Tijdens deze fijne workshop maak je je eigen landschap, door verschillenden materialen met elkaar te verbinden. Hierbij laat je je inspireren door een schilderij, foto of je eigen omgeving

Ik heb veel materialen, zoals garens, touw, veren, takken, papier, waarmee je aan de slag kunt. Je mag zelf ook iets meenemen, bijvoorbeeld een bol wol, een foto, (oud) kledingstuk, een tak of stuk boomstronk, scherf of een ander (klein) voorwerp. Iets wat voor jou bijzonder is en je werk uniek maakt.

Ook deze workshop plan ik op afspraak, je stelt zelf een groepje samen en dan prikken we een datum wanneer het jou en mij het beste uitkomt.

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers. Voor vragen en aanmelden kun je contact opnemen via het contactformulier of via info@gea-boschma.nl

Tot binnenkort!

Tijdens een serie van 4 bijeenkomsten geef je je creativiteit een boost!

Prikkel je zintuigen en rek je grenzen op!

Gezelligheid, samenzijn en elkaar inspireren zijn de sleutelwoorden voor deze cursus. We gaan aan de slag met verschillende, eenvoudige technieken, zoals collage, verbinden en assemblage.  Iedere les start met een korte introductie over de techniek en ik vertel je over de toepassingen van de techniek in de kunstgeschiedenis.

De kosten zijn €123,- per persoon, inclusief materiaal.

De cursus gaat door bij aanmelding vanaf 3 personen.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Tot binnenkort!

Back To Top