skip to Main Content

Welkom in mijn atelier in de DOAS, De Oude Ambachtschool te Leeuwarden. In dit atelier kan ik heerlijk werken en het geeft me de ruimte en mogelijkheden om workshops te geven. De workshop ‘Verbinden met de natuur’ zorgt ervoor dat je op je gevoel gaat werken, met een heel persoonlijk resultaat. Tijdens de workshop ‘Dromenvangen met de natuur’ maak je je eigen dromenvanger van natuurlijke materialen, zodat je je mooie en bijzondere dromen kunt bewaren. NIEUW… is de cursus ‘(Her-)Ontdek je creativiteit’, een laagdrempelige serie lessen, waarin je met eenvoudige technieken je creativiteit een boost geeft.

Kom een gezellige ochtend, middag of avond langs en ga aan de slag met mooie, natuurlijke materialen, al dan niet zelf gevonden.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Mijn aanbod is ook te vinden via Kunstkade, zie ook onderstaand filmpje:

https://youtu.be/91hYP7SznOA

Dromenvangen

Woensdagmiddag gaan we dromenvangen!

Tijdens de workshop ‘Dromenvangen’ ga je je eigen dromenvanger maken, met takken, veren, touw en andere natuurlijke materialen.  Deze workshop is voor zowel volwassenen als voor kinderen geschikt.

2021:

  • woensdag 29 september
  • woensdag 13 oktober
  • woensdag 27 oktober
  • woensdag 10 november
  • woensdag 24 november

Tijd: 14.00 – 16.30 uur

Heb je vragen of wil je een andere datum of ander tijdstip voor een workshop vastleggen? Neem dan contact op via het contactformulier of via info@gea-boschma.nl

Tot binnenkort!

Tips en kosten

Ga op zoek naar iets persoonlijks wat je kunt verwerken in je object. Dit kun je buiten, in de natuur vinden of gewoon thuis. Bijvoorbeeld een mooie vondst uit het bos of je tuin. Kijk ook eens in je kledingkast, misschien hangt er wel een kledingstuk wat je nooit meer draagt en toch zonde vindt om weg te gooien….

Voorlopig hou ik een maximum van 5 personen per workshop aan (voor kinderen t/m 12 jaar geldt deze regel niet en hanteer ik een maximum van 8 kinderen bij de workshop Dromenvangen). De workshops gaan door bij minimaal 3 aanmeldingen. Er is genoeg ruimte in mijn atelier om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Uiteraard zorg ik voor een schone werkplek en desinfectie.

De kosten zijn €35,- per persoon, inclusief materiaal.  Voor de workshop Dromenvangen geldt: ben je jonger dan 16 jaar dan betaal je €15,- per persoon, inclusief materiaal.

Ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Verbinden met de natuur

Ook in het nieuwe seizoen kun je de workshop ‘Verbinden met de natuur’ bij me volgen. Deze workshop is alleen voor volwassenen. Tijdens deze fijne workshop maak je je eigen (wand-) object, door te weven met verschillenden materialen. Ik heb veel materialen, zoals garens, touw, veren, takken, papier, waarmee je aan de slag kunt. Je mag zelf ook iets meenemen, bijvoorbeeld een bol wol, een foto, (oud) kledingstuk, een tak, scherf, doosje of een ander (klein) voorwerp. Iets wat voor jou bijzonder is en je werk uniek maakt.

Ik heb besloten deze workshop alleen nog op afspraak te plannen. Meld je aan, met het liefst minimaal 2 andere deelnemers en we maken een afspraak wanneer het jou en mij het beste uitkomt.

Voor vragen en aanmelden kun je contact opnemen via het contactformulier of via info@gea-boschma.nl

Tot binnenkort!

Tijdens een serie van 4 bijeenkomsten geef je je creativiteit een boost!

Prikkel je zintuigen en rek je grenzen op!

Gezelligheid, samenzijn en elkaar inspireren zijn de sleutelwoorden voor deze cursus. We gaan aan de slag met verschillende, eenvoudige technieken, zoals collage, verbinden en assemblage.  Iedere les start met een korte introductie over de techniek en ik vertel je over de toepassingen van de techniek in de kunstgeschiedenis.

Geef je op voor de dinsdag- of woensdagavondgroep

Data:

Dinsdag 31 augustus, 7, 14 en 21 september (19.00-21.30 uur) VOL

Dinsdag 28 september, 5, 12 en 26 oktober (19.00-21.30 uur)

Woensdag 6, 13, 27 oktober en 3 november (19.00-21.30 uur) Nog 3 plekjes beschikbaar

 

De kosten zijn €120,- per persoon, inclusief materiaal.

Voorlopig hou ik het maximaal aantal deelnemers op 5 personen en gaat de cursus door bij aanmelding vanaf 3 personen.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Tot binnenkort!

Back To Top